Kosten

De Groei Academie is een particuliere school en BSO ineen, waar kosten aan verbonden zijn. Deze kosten kunt u zien als investering in uw kind.

  • Uw kind volgt onderwijs in kleine groepen
  • Uw kind heeft een persoonlijk leerplan
  • Uw kind heeft de mogelijkheid om 2.750 uur onderwijs te volgen (ten op zichte van 1.000 uur op bekostigde scholen), dus er is meer tijd om te leren. Daarmee heeft u ook de mogelijkheid om flexibel vrije dagen en vakanties te plannen.
  • Uw kind krijgt de mogelijkheid om zijn talenten en drijfveren te ontdekken vanwege het brede aanbod aan onderwijs
  • Uw kind volgt onderwijs van hoge kwaliteit
  • Uw kind krijgt een volledig verzorgde catering van biologische kwaliteit
De kosten voor de Groei Academie zijn € 1.250,- per maand. Uw kind kan daarmee vijftig weken per jaar, vijf dagen per week, van 07.30 tot 18.30 bij ons terecht. Omdat de Groei Academie een basisschool en BSO ineen is, kunt u op basis van uw werkuren voor maximaal 119 uur kinderopvangtoeslag aanvragen, waarvan tussen de 96% en 33% (voor uw eerste kind) vergoed wordt. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw gezamenlijke toetsingsinkomen. Uw eigen bijdrage aan de totale kosten van de Groei Academie kunnen dus met eenderde tot de helft verlaagd worden. Voor uw tweede en derde kind krijgt u (nog) meer kinderopvangtoeslag. Op de website van de belastingdienst kunt u een proefberekening doen.

Ter vergelijking: een kind dat vijf dagen per week gebruik maakt van voor- en naschoolse opvang, betaalt bij de gemiddelde kinderopvangorganisatie € 1.100,- per kind per maand. Opvang tijdens de schoolvakanties is daar nog niet bij opgenomen.

GA voor de beste basis van je leven: onderwijs van hoge kwaliteit, regelmatig bewegen en veel persoonlijke aandacht!